Annonse
bergen360

Vil ha fem nye bussruter til Flesland

Avinor vil at en tredjedel av de flyreisende skal kjøre kollektiv til Flesland, og vurderer å opprette fem nye bussruter til flyplassen.

Kommentarer

Exclamation_desat_24

Hvor er bybanen opp alt dette da. Slik jeg forstår det vill mann ha fortgang i byggetrinn 2 på bybanen. Trond

Exclamation_desat_24

Endelig kommer det på banen med et Buss tilbud til Flesland, for Bybanen er jo bare (tull), ;-) ( skal jo ikke gå lenger en til Nesttun-har eg forstått) .Herregud få bybanen fra Åsane til Flesland og Os til Flesland Loddefjord til Flesland / o.s.v - De klarer jo dette i Fra Nord – Sør til Gardermoen. Da kan vel By Banen i Bergen legge opp et skikkelig tilbud også..

Exclamation_desat_24

Det har tidligere vært flere bussruter til Flesland. Disse forsvant etter hvert, ikke så rart for bussen er alt for dyrt i forhold til en billig flybillet.
Tonnie van der Heide
Tidligere distriktssjef til KLM

Exclamation_desat_24

Det var tidligere flere bussruter til Flesland. Ikke rart at disse forsvant, for bussen er alt for dyrt i forhold til en billig flybillett!
Tonnie van der Heide
Tidligere regionssjef for KLM

Exclamation_desat_24

Endelig et forslag med litt fornuft i, men det forutsetter at vi har brukbare veier. Det kan vi ikke få, når bevisstløse politikere vil sløse bort arbeidskraft og penger på “bybane”. Skinnegående transportmiddel var bra for hundre år siden, men nå går det ikke lang tid mellom hvert stopp. Enten er det ras, signalfeil eller at kjøreledningen er falt ned. Det er ubrukelig. Vi har hatt bybane til Nestun i mange år. Den ble lagt ned. Hvorfor kaste bort resurser på å bygge ny, når vi vet at det ikke fungerer?

Exclamation_desat_24

“skal ikke gå lenger enn til Nesttun har jeg hørt”
“enten er det ras eller så har kjøreledningen falt ned”

bybanemotstanderne forbauser meg litt øed argumentene sine.

Det er klart bybanen skal lenger enn Nesttun. Man holder nå på å detaljplanlegge den til Lagunen. Jeg håper og tror pengene til å gå videre mot Flesland kommer raskt, og at man ikke stopper med det. Vi kan ikke bygge veier som løser trafikkproblemene våre, det trengs mer effektiv transport skal det bli sus i sakene.

Det er lett å få bybanen til å mislykkes. Det er bare å stoppe den på Nesttun. Alle vet at du må ha den til Flesland før det blir sus i sakene, og virkelig bra kan det bli hvis man realiserer visjonene om å utvide den til Åsane, samt en linje to via Fyllingsdalen.

Klart det koster penger. Bilistene må være med å betale. Dessuten må noen flere være villige til å reise kollektivt. Det finnes utrolig mange latsabber av noen matpakkekjørere her i byen.

Med en pålitelig bybane som du slipper å vente 20 minutter på (så mye forsinket er det ofte bussen min er), tror jeg mange flere vil finne det praktisk.

Vil også tilslutt nevne debatten om Gardermobanen da den skulle bygges. Den ble et pengesluk, i kroner kunne det aldri tjenes igjen. Men hvem ville vært foruten den i dag?

bergen360

Følges av 22377 medlemmer.

bergen360.no er et nettsted av og for mennesker og organisasjoner i og rundt Bergen. Mer om sonen

Origo bergen360 er en sone på Origo. Les mer